lørdag den 3. maj 2014

Bålmad

Så skal der tændes bål til bålmad ;-)

Ilden fanger an...

Der forberedes hvidløg og forårsløg til brødet. Brødet skal bages i en gryde. Gryden ned mellem brænde og gløder - godt pakket omkring - sand i bunden. I en form med bagepapir puttes den hævede dej - krydres på toppen med oliven olie, salt og krydderier.

Fladbrød.

Gryden over bålet.

Nede i en lille hule i brænde og gløder...

Æble udhules - fyldes med kanel, chokolade og sukker.

I stanniol og ind i varmen.

Klat-banan kager og fladbrød.

Hygge ved bålet.

Suppe med urter, kødboller, kartofler mm.

Så er brødet snart klar!

En lækker skrive brød ;-)

Hele holdet nyder bålets glæder...

Slut på en dejlig formiddag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar